part I

NICOLE SCHERZINGER

De cand o cunosc : de mult… Aproape de cand ma stiu. Tocmai de asta, ma stie ca-n palma si isi da seama de tot ceea ce mi se intampla, e alaturi de mine la bine si la rau. De cele mai multe ori ma critica, dar in sufletul ei, adanc undeva, stiu ca ma iubeste.

Ce as schimba la ea : incapatanarea si prejudecatile. Daca e ceva ce urasc la tine, astea doua sunt. Stii si tu foarte bine ca incapatanarea e marca ta inregistrata si ca odata ce-ti intra ceva in cap, nimeni si nimic nu-ti mai scoate ceva-ul ala de acolo!

Ce m-a invatat : ca prieteniile, daca sunt adevarate, pot rezista peste timp, pot infrunta tot si pot triumfa si ca nu conteaza neaparat cum arati, ci ca sufletul si omul din tine sunt mai importante ca orice! Dovaada e chiar prietenia noastra care rezista si, sa speram, va rezista pana cand vom ajunge sa bem cafeluta una la balconul celeilalte, la 80 de ani!

MICUL ARGHEZI

De cand il cunosc : de ceva timp… Desi nu atat de demult, totusi am ajuns sa ne cunoastem foarte bine. Stiu ce il enerveaza, stiu ce ii place, stiu cum si cand sa il iau in povesti si asa mai departe. Un lucru stiu sigur : ii place sa fie ascultat cand face nazbatii, ii place sa fie aclamat pana la dumnezeu si inapoi, ii place sa scrie si… ma iubeste! Mult chiar daca nu o recunoaste !

Ce-as schimba la el : incapacitatea de empatie. Stiu ca suna dureros pentru un asemenea om (auzi, Arghezi), dar nu, nu prea reusesti matale sa te pui in pielea altuia. De multe ori nu mi-ai putut spune decat ” Imi pare rau” sau “Nu stiu ce sa-ti spun”. Cu toate astea, ai reusit cumva sa ma consolezi de fiecare data.

Ce m-a invatat : sa fiu individualista, sa fac totul pentru si prin mine. Pacat insa ca nu-i iese. I-am mai spus, nu sunt un elev bun la capitolul asta… Nu pot fi asa, dovada e chiar ceea ce scriu : imi descriu prietenii, descriu persoanele marcante din viata mea, cele care m-au facut asa… LATER EDIT : lucrul care ma enerveaza la el e atat de dulcele spirit al sarcasmului. Il caracterizeaza profund, iar pe altii…. ii taie la fel de profund…

Advertisements

~ by Andra on 06/11/2011.

One Response to “part I”

  1. Suuuuuper descriere pt sti tu cine…:P
    te pup si mi-e dor de tine…..
    “Prietenii au aceeasi minte in corpuri diferite”(foare adevarat):P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: