Ion. Si-atat?

Eh….ce se poate spune despre uman?….Se pot spune muuuulte….Suntem o “populatie nebuna, cu sporul natural al fizicului pozitiv, evident, si cu mortalitatea creierului ridicata, in anumite domenii……” asta ca sa imbinam logica cu geografia…..Putem spune ca suntem asemanatori, insa diferiti, doar de-asta suntem grupati in bisericute, nu?

In fine, asta nu conteaza atat de mult.Ce conteaza sunt insa perlele, “teoriile” si ideile pe care niste umanisti le pot crea. Intr-un fel, anii de liceu nu sunt atat de vitregi pe cat ar parea la inceput, iar in sprijinul acestei idei vin momentele placute, hazlii…Momente in care suntem uniti si momente de genul :|.

To begin with, ce intelegeti prin “a plati in natura” ?Ei bine, in niciun caz nu era vorba de plata prin produse alimentare sau ceva care sa aiba legatura cu animale, Evul Mediu, etc….Nu, la uman se intelege “a face cuiva un copil”……imaginati-va asa raspuns la 0ra de istorie, cu inspectoarea…..pentru cunoscatori, profa si-a facut mii de cruci, se minuna de generatiile din ziua de azi, pe cand noi eram sub banci, razand….Stiati ca patratul lui Boethius e diabolic?Stiati ca putem cere exorcizarea patratelului? Asta se poate intampla numai la uman….

Cat despre “teoriile” pe care le formulam, aici e o poveste luuuuuunga… :)) Mai nou sau mai bine zis, anul asta, la romana in timp ce studiem fel de fel de carti, ne amuzam de nu-i adevarat…Cateva exemple?Buuun, Moara cu noroc : de ce sunt 5 cruci? de ce sunt 3 de lemn si 2 de piatra?  pentru ca Ana si Ghita au fost omorati, pe cand Lica s-a sinucis, iar sinucigasii nu sunt inmormantati asa cum se cuvine – teoria crucilor….; Fantana dintre plopi : dar de ce e inconjurata fantana de plopi, pentru ca o fantana e de obicei rotunda….de ce e inconjurata de cei patru plopi, atunci?!? ; Ion – ce semnifica rugina de pe crucea din drum? semnifica lipsa moralei, absenta credintei, lumea a uitat de Dumnezeu….de ce dansul tinerilor e atat de salbatic? ce arata asta? pai, mie-mi seamana cu dansul de imperechere al paunului =))…..povestiti pe scurt actiunea din Ion  : pai….Ion s-a casatorit cu Ana, au avut un copil, apoi Ana s-a spanzurat.  ……..

Ce sa mai?Asta se intampla la uman. Bine, mint, nu se intampla numai atat….Poate ca tocmai de aceea avem parte de unele dintre cele mai grozave momente….Cunoscatorii care vor trece pe aici sa mai lase niste perlute, daca tot au citit….

Va pup…..

Advertisements

~ by Andra on 20/11/2009.

2 Responses to “Ion. Si-atat?”

 1. :))
  ”fie sula, fie sila, tot prostie e”
  ”teoria formelor fara fond de ten”
  ”moara cu noroc se afla la rascruce de vanturi”
  ”pictati natura moarta de oboseala?”
  ”propileele reprezinta un orificiu viu colorat”

 2. Asa, asa….multumesc…..daca-ti mai amintesti, mai posteaza draghe…:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: