O dimineata “busy” si “drogata”

Dimineata.Soare.Cald si frumos,pacat insa ca s-au terminat visele.Asta e partea proasta a fiecarei dimineti daca visul a fost unul frumos.Acum ca-mi aduc aminte ieri am deranjat,fara sa vreau,pe cineva care visa foarte frumos dar n-am aflat ce sau pe cine visa :)).In fine……Partea cu visatul e doar inceputul a ceea ce noi numim dimineata.Desigur ca dupa ce termini cu regretele noptii te apuci de diferite alte actiuni,care mai de care,fiecare cu importanta sa.

In dimineata asta,dupa partea de mai sus,ma uit la ceas : 10.Ade trebuia sa soseasca si eu inca motaiam.Incep eu sa ma “agit”,ma uit la “Liceenii rock’n’roll”,suna interfonul,Ade.Urca,vine la mine,incepem sa povestim.Eu sunt inca drogata si asta se vede :))……N-a trecut efectul drogului,dar nici ca vreau sa treaca,sa raman asa letargica,poate-poate nu ma mai afecteaza chiar toate maruntisurile :)).

In timp ce povestesc cu Ade,intru pe mess sa caut “blogger-ita cu experienta” pentru niste mici detalii legate de ziua de azi.O gasesc si,ma rog,stabilim ce era de stabilit,mai vorbesc cu Ade,mai intru pe blog-uri,ma mai bag in vorba cu cine stie cine,mai schimb impresii cu “experimentata”,mai caut melodii si tot asa.Cam asa a trecut dimi de azi.

Drogul insa n-a trecut.E prezent inca in mintea mea.Presimt ca n-o sa scap usor de el.Bine-ar fi de-ar fi asa.O dimineata filozofica.O dimineata “indragostita”,plina de roz,norisori pufosi,plus multe alte chestii de genu :)) :X.Dimineata dupa ziua de ieri.

Advertisements

~ by Andra on 07/06/2009.

One Response to “O dimineata “busy” si “drogata””

  1. daca nu ai fi asa capoasa cateodata si ai mai invata si din experientele impartasite de oamenii de langa tine poate ca ai fi avut parte de mai multe ore pentru tine din cele 4 zile din calatoria de la Cluj. Oricum si aceasta ora a fost pentru tine o invatatura si poate data viitoare cand mergem la Cluj o sa ai mai multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!!11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: