Cand pierzi ceva drag….

Lantishorul preferat......Ehm……A pierde……Suna atat de normal si de omenesc…..Cel putin pentru mine e ceva aproape normal(mi se intampla destul de des,chiar si daca numai gandul mi-l pierd:D) numai ca acum 3 saptamani m-a trezit la realitate o pierdere pe care am simtit-o ca si moartea cuiva desi suna cam ciudat…..Era un obiect extrem de important pentru mine.

Chiar daca nu reprezinta adevarata mea zodie,incepusem sa il percep ca fiind astfel.Simteam ca ma reprezinta si simteam ca imi da o stare de siguranta,protectie.Desigur ca,l-am pierdut intr-un mod foarte stupid:inchizatoarea era “putin” stricata astfel ca putea sa-mi cada de la gat oricand,fara ca eu sa-l simt.Ei si chiar asa s-a si intamplat:plimbadu-ma pe cine stie unde,trecand pe sub masa la Biserica,sigur ca a “avut” ocazii nenumarate ca sa poata cadea,iar seara,m-am trezit ca nu-l mai aveam.

Cum era si normal am inceput ca o bezmetica sa-l caut prin casa,prin haine,prin masina,insa era deja mult prea tarziu si a trebuit sa o las balta.A doua zi,de dimineata,singura,am plecat in cautarea lui prin nisip,pietre si multe altele(nu e asfaltata strada)dar fara succes.M-am intors acasa cu aceeasi fata de cu o seara inainte si toata lumea ma imbarbata cu cuvinte de genu “Ei,lasa….Nu-i nimic….Bine ca n-a fost de aur sau ceva mai pretios….”,”Eh…..O sa mergem din nou acolo si o sa-ti iei altul”.Problema e ca lanticul e luat din Grecia si nu stiu cand mai ajung p-acolo si daca il mai gasesc:|.Si altceva ce ma deranja la “imbarbatarile” de rigoare era ca imi spuneau sa nu mai fiu suparata ca doar nu era din aur,ca vezi Doamne era Apocalipsa daca era din aur sau argint,aloo fratilor mie imi parea rau pentru ca ajunsese sa insemne ceva pentru mine dar,ca orice lucru frumos,nu tine foarte mult.

Si asta nu e tot.Am mai pierdut eu multe lucruri,cum ar fi o pereche de saboti,nou-nouti,de vreo 650.000 de lei(pe vremea aceea).Pe astia i-am pierdut intr-un mod si mai stupid:i-am uitat in parc,eu fiind incaltata cu rolele.Insa si pozna asta ca si cea cu lantisorul a fost destul de repede uitata.

Morala:ai grija cu ce mergi la Biserica,la plimbare sau la un suc atunci cand lanticul preferat are inchizatoarea stricata!

Advertisements

~ by Andra on 05/05/2009.

2 Responses to “Cand pierzi ceva drag….”

  1. 😦 groaznic 😦 Prima data cand te-am vazut cu el la gat m-am gandit ca ar fi mai potrivit sa cauti un rac, apoi am inceput sa inteleg ca el reprezinta cv pt tine. Imi pare f rau, chiar ma obisnuisem sa-l vad mereu la gatul tau.
    “Perdiendo, ganando,
    Hay que vivir soñando”
    Erreway

  2. este bine cand simti ca te doare ca ai pierdut ceva , ce inseamna cu adevarat o comoara pt.tine !! poate astfel de intamplari ti le pune viata in cale ca sa inveti sa fi un pic mai responsabila !! cu drag , mama ! TE IUBESC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: